U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ons team

Erik Aarssen. Ik ben sinds 2014 met plezier werkzaam in de zorg. Ik ben begonnen met het ontwikkelen van DBC voor geriatrische revalidatiezorg. Na deze ontwikkeling heb ik deze functionaliteit bij diverse zorgorganisaties geimplementeerd. Van daaruit ben ik doorgegroeid naar een consultant die ondersteuning biedt voor applicatiebeheerders, administratieve medewerkers en zorgprofessionals. Daarbij zet ik dan mijn kennis en vaardigheden in om processen in de zorg administratief zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stijn van Beurden. Als HBO verpleegkundige ben ik vanaf 2010 4 jaar werkzaam geweest binnen in het Zichtbare Schakelproject in de wijk Utrecht Overvecht; een uitdagende en brede functie binnen de wijkzorg! Sinds 2015 ben ik adviseur kwaliteit en beleid ‘Zorg aan Huis’ bij Vivium Zorggroep en hier ben ik ook betrokken bij verschillende projecten rondom zorginnovatie in de thuiszorg. Daarnaast heb ik ervaring als trainer/docent; voor de module ‘vakbekwaam indiceren’ van de Stichting Bevordering Wijkverpleegkunde (SBW) heb ik bij diverse organisaties in het land les gegeven over de transities in de zorg en specifiek het indiceren van zorg door wijkverpleegkundigen.

Marianne op 't Ende, zelfstandig ondernemer werkzaam in de zorg. Als HBO verpleegkundige houd ik me specifiek bezig met toegang op de zorg (onafhankelijk indicatie-adviseur), kwaliteitsbewaking, logistieke vraagstukken, casemanagement  en coachen van medewerkers. Ik heb ruime ervaring in het opzetten van netwerken (onder meer met mantelzorg). Mijn aanpak is sterk gericht op het laten samenwerken van verschillende (professionele en informele) groepen. Ik doe dat vanuit een sterke verbinding met cliënten en professionals.

Eelco Stieltjes. Ik heb 20 jaar ervaring  bij zowel commerciële ondernemingen als bij middelgrote instellingen in de zorgbranche. De laatste 6 jaar heb ik gewerkt als (onafhankelijk) consultant en projectleider bij zorgorganisaties welke een (technische) transitie doormaken. Mijn werkvreugde haal ik uit het directe en intensieve contact met medewerkers uit de zorg om samen (financiële) processen en systemen te optimaliseren om op deze manier mee te bouwen aan wendbare en beheersbare organisaties.

Thomas Woldendorp, adviseur en projectondersteuning (intern en extern); project op gebied van marketing.

Chris Boven is zelfstandig ondernemer, coach en consultant. Hij heeft jarenlange ervaring binnen de zorgsector in het matchen van kandidaten op teams en organisaties; op niveau van managementteams tot Raden van Bestuur en Raden van Toezicht. Binnen VmZadvies zet hij zijn expertise van mensenlezen en teamperformance in op het gebied van teamontwikkeling van zorgprofessionals. Die expertise beslaat een breed terrein van drijfverenanalyse en talentontwikkeling tot persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en het bevorderen van ondernemerschap. Daarbij gaat het steeds om het verbinden van de eigenheid van een professional met plezierig en succesvol werken. Hij is certified professional en coach en een expert in de toepassing van de ODIN Development Compass (ODC), een wereldwijd innovatieve persoonlijke profielmeting die hij inzet als instrument voor analyse, coaching en ontwikkeling van leidinggevenden en teams.

Sander Duindam. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector in de rol van 'vertaler' van bedrijfsprocessen naar ICT oplossingen. De administratieve druk op zorgverleners is steeds groter geworden, waardoor de tijd en aandacht voor het daadwerkelijk leveren van de zorg onder druk staat. Met Platform Verbinden met Zorg wil ik samen met mijn partners ervoor zorgen dat de zorgprofessional weer de volledige aandacht kan geven aan het leveren van de zorg, waardoor cliënten prettig in hun eigen omgeving kunnen blijven.

Eric Kranendijk is zelfstandig ondernemer in de ICT. Hij heeft een brede expertise als consultant, hoofd IT, systeemspecialist, senior systeembeheerder applicatiebeheerder en projectleider bij onder meer banken, verzekeraars, KLM  en de IT industrie. Bij VmZadvies zal hij ondermeer opereren op het terrein van databeveiliging bij zorginstellingen. Hij is bij meerdere organisaties eindeverantwoordelijk geweest voor IT security. Hij heeft daarnaast veel (internationale) ervaring bij het opzetten van ICT systemen en het begeleiden van professionals. Zijn kennis omvat besturingssystemen, ontwikkeltools en methoden en technieken. Hij opereert zowel in de rol van leidinggevende als van coach. Zijn aanpak is resultaatgericht.

Harry Woldendorp. Sinds 1985 vervul ik managementfuncties (manager; directeur; bestuurder) in de gezondheidszorg; daarnaast ben ik al 25 jaar bezig met adviesopdrachten in de zorg. Ik vind het belangrijk (en leuk) om de positie van cliënten (eigen regie) en professionals (autonomie) te versterken en organisaties zo in te richten dat ze slim werken. Het gaat om het centraal stellen van organiseren. Vandaar dat ik met mijn partners het Platform Verbinden met Zorg heb opgericht.